Webdesign

 

Jeg tror på, at et genkendeligt og fangende design, der er intuitivt og nemt at bruge, er afgørende for at sikre en overskuelig navigering og effektiv formidling af dit budskab til din målgruppe på dit website.

Et godt design går hånd i hånd med god og relevant kommunikation, mens et dårligt design kan svække budskabet og ødelægge effektiviteten af din kommunikation. Derfor handler webdesign ikke kun om at skabe et æstetisk website, men også om at formidle dit budskab på en klar og tydelig måde, der engagerer og rammer målgruppen.

Internettet stiller høje krav til måden, vi kommunikerer og handler på. Det er derfor blevet en nødvendighed at udnytte internettets mange muligheder for at skabe åbenhed, salg og service til både eksisterende og potentielle kunder.

Det er afgørende at holde din målgruppe i tankerne, og at holde dit website opdateret med relevant indhold. Det er også vigtigt, at designet fungerer optimalt, således at dit budskab præsenteres på en ensartet og professionel måde.

 

 

Design & opsætning

Designet tilpasses automatisk alle skærmstørrelser og kaldes mobilvenligt design eller responsivt webdesign.

Jeg er åben for dine idéer og ønsker og udvikler en unik designet hjemmeside, der er skræddersyet til dit budskab og din målgruppe. Jeg vælger omhyggeligt farver, billeder, skrifttyper og grafiske elementer for at skabe den ønskede stemning på din hjemmeside og sikre, at dit budskab når ud til din målgruppe på den bedst mulige måde.

Kontakt mig for yderligere info

WordPress Serviceaftale

Med en Serviceaftale kan du overlade det tekniske vedligehold af din hjemmeside til mig og koncentrere dig om det, du er god til. Du slipper for at bruge tid og penge på at problemløse tekniske udfordringer og kan i stedet have ro i sindet og fokusere på at drive din forretning.

Jeg sørger for at opdatere og optimere din WordPress hjemmeside og de tilhørende plugins, så du er bedre beskyttet mod hackerangreb. Selvom der aldrig kan gives en 100% garanti mod hacking, vil en serviceaftale og regelmæssig backup sikre, at din side hurtigt kan komme op igen i tilfælde af uheld.

Læs mere om WordPress Serviceaftale