Webdesign

 

Jeg tror på genkendelig fangende design, logisk brugervenlighed og overskuelig navigering i forhold til budskab, så informationssøgning på dit website bliver til formidling af dit budskab til målgruppen.

Et godt design stikker dybere og styrker god og relevant kommunikation, dårligt design svækker kommunikationen, så enkelt er det! webdesign handler derfor ikke kun om, hvordan man designer et website, men handler også i høj grad, om hvordan man kommunikerer god og relevant budskab, ud til sin målgruppe.

Internettet stiller nye krav til den måde, vi kommunikerer og agerer på. Derfor er internettet blevet et medie der rummer mange muligheder for at skabe mere åbenhed, salg og service til eksisterende og potentielle nye kunder.

Det er derfor super vigtigt, at holde målgruppen og websitet er opdateret, i forhold til indhold, men også super vigtigt, at designet fungerer, så fremvisningen ser ens ud i alle browsere.

 

Design & opsætning

Designet bliver automatisk tilpasset alle skærm størrelser, også kaldet mobilvenlig design eller Responsive Webdesign.

Jeg lytter til dine idéer og ud fra din ønsker og oplysninger om dit budskab til din målgruppe fremstiller jeg en unikt designet hjemmeside hvor farver, billeder, skrifttype og grafiske virkemidler nøje er udvalgt, så du får den rette stemning frem på din hjemmeside, så budskab bedst muligt når ud til målgruppen.

Kontakt mig for yderligere info

 

WordPress Serviceaftale

Jeg kan tilbyde at stå for vedligeholdelse, opdatering, og optimering af WordPress, så du slipper for besværet, og sikker på, at din hjemmeside er “Up to date” og beskyttet mod hackerangreb.

Lad os tage en uforpligtende snak på telefon, skriv til mig, eller vi kan mødes hos dig.

Læs mere om WordPress Serviceaftale