Få din virksomhed til at fremstå professionel

Det er vigtigt at have et ensartet udtryk på tværs af sine platforme, for at fremstå professionel. Jeg kan hjælpe med at at skabe din virksomheds visuelle identitet, så der kommer en rød tråd der skaber ro og troværdighed.

Logo, typografi, farve, foto og grafik danner til sammen den grafiske identitet og skal kunne tilpasses både det trykte og digitale medie, så der skabes sammenhæng mellem medierne.

Jeg kan hjælpe med idéudvikling, layout og grafik til alle former for tryksager, webdesign i WordPress, Markedsføring (opslag og annoncering på sociale medier, grafik til nyhedsbreve, billedbehandling, illustration, rentegning.

Kontakt mig for et GRATIS TJEK

Kreativ Sparring

Har du brug for hjælp til kreativ sparring, idéer til designløsninger, konceptudvikling eller eksekvering af konkrete design opgaver? – Eller trænger jeres virksomhed til et overordnet visuelt tjek så I ved, at I er på rette vej i forhold til jeres strategi og budskab? Jeg kan hjælpe med grafisk supporter, og kan hjælpe din markedsføring på online- og trykte medier.

Sociale medier

Billeder har stor betydning på de sociale medier. De fleste platforme giver dig mulighed for at have et topbanner, baggrundsbillede og logo. Her er det vigtigt at du bevare din virksomheds grafiske linje, skaber den rette stemning, og rammer din målgruppe samtidig. Hver platform kører med forskellige billedformater, og jeg kan hjælpe dig med at sætte dine billeder op i de rigtige størrelser og dermed får du et mere professionelt udseende.

Kontakt mig for yderligere info